Uw appartement

Het gehele appartement, met een woonoppervlakte van 104 m2, is modern, stijlvol en modieus  ingericht. Bij binnenkomst vindt u een grote gang naar alle andere woonvertrekken.

De woonkamer is ongeveer 55m2, hij is erg zonnig vanwege de ligging en inrichting. Hier grenst ook het grote balkon aan met over de hele lengte een schuifpui  en een fantastisch uitzicht. In de woonkamer bevindt zich een open ergonomisch keuken met kookeiland, de SIEMATIC keuken is voorzien van alle gemakken, vaatwasser/combimagnetron/ grote koelkast/keramische kookplaat.

De grote slaapkamer is ongeveer 3.20 bij 5 meter en heeft een 2 persoons AUPING bed met elektrische spiraalbodem. Het bed heeft vaste nachtkastjes met daaraan AUPING bed/leeslampjes bevestigd. Ook staat er in de kamer een grote linnenkast waar zowel een hang als leg gedeelte is gerealiseerd. De kleine slaapkamer heeft een 1 persoons bed met een dressoir ( 6 grote laden) en een nachtkastje.

De badkamer is erg chique. Met onder andere een groot ligbad, wastafelmeubel met grote lade en een spiegelkast waar gemakkelijk toiletartikelen opgeruimd kunnen worden. Verder heeft de badkamer nog een hele luxe stoomcabine met zitje en radio. Ook een gewone douche, eventueel met een grote regenstraal, behoort tot de mogelijkheden.

In een aparte ruimte vindt u een modern toilet met wastafel. Grenzend aan de woonkamer vindt  u  een grote inpandige berging, welke is voorzien van een (Miele)wasmachine, droger en vriezer. Het hele appartement, ook de douche en toiletgroep, is voorzien van een hoogwaardige PVC-Vloer.

In de kelder kunt u uw fiets parkeren en kunt u desgewenst (tegen meerkosten) de beschikking krijgen over een eigen parkeerplek.