Uw appartement

Het gehele appartement, met een woonoppervlakte van 115 m2, en gelegen op de 40e etage, is modern, stijlvol en modieus ingericht. Bij binnenkomst bevindt u zich in een hal met aansluitend een ruime berging. De aansluitende gang biedt u toegang tot alle andere woonvertrekken. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

De woonkamer is ongeveer 46 m2, is erg zonnig vanwege de ligging en inrichting. Hier grenst ook het grote balkon aan met over de hele lengte een schuifpui en een fantastisch uitzicht over Den Haag en de Noordzee. In de woonkamer bevindt zich een open ergonomische keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals vaatwasser/ combimagnetron/koelkast/kookplaat.

De grote slaapkamer is ongeveer 4 bij 4 meter en heeft een 2 persoons Swiss Sense bed. Naast het bed staan nachtkastjes met  bed/leeslampjes. Ook staat er in de kamer een grote linnenkast waar zowel een hang als leg gedeelte is gerealiseerd. De tweede slaapkamer heeft een 1 persoonsbed met  hoogwaardig onderschuifbed. Hier kunt u gemakkelijk een tweepersoonsbed van maken.  Verder is er een ladekast en twee tafeltjes aan weerszijde van het bed. De derde slaapkamer kan naar eigen wens worden ingevuld.

De badkamer is modern en hoogwaardig afgewerkt. Met een groot ligbad, douchecabine en wastafel met een spiegelkast waar gemakkelijk toiletartikelen opgeruimd kunnen worden. In een aparte ruimte vindt u een modern toilet met wastafel. Direct bij binnenkomst vindt u een grote inpandige berging, welke is voorzien van een wasmachine, droger en extra koelkast met vriezer.

In de kelder kunt u uw fiets parkeren en kunt u desgewenst (tegen meerkosten) de beschikking krijgen over een eigen parkeerplek.